• Posters - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3

3 POSTER, BETALA FÖR 2*
*(Vi bjuder på den billigaste). Gäller t.o.m. 4/8.   

Returnerar

Hur returnerar jag en artikel och vad kostar det?

Om du vill returnera ett objekt, vänligen kontakta oss så får du ett e-postmeddelande med ytterligare instruktioner. Om du returnerar en vara under den normala returperioden är du ansvarig för returfrakten. Om det finns ett fel eller fel med produkten eller något annat liknande problem för att returnera varan, kommer vi att betala för returfrakten. För detta tillkommer en avgift på 159 kr som dras av från återbetalningen.

Kan jag byta en produkt?

Vi kan tyvärr inte ge utbyten på uppfyllda order. Du kan dock returnera en artikel under den normala returperioden och sedan ersätta din beställning för den önskade artikeln.

Hur kan jag göra ett klagomål angående en felaktig eller defekt produkt?

Om du upplever några problem med en produkt, vänligen kontakta oss för mer information och vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig att reda ut det. Kom ihåg att alltid ange ditt ordernummer, artikelnumretoch kundnamnet på beställningen i händelse av ett klagomål. Ta gärna en bild av objektet eftersom det ofta kommer att hjälpa oss att lösa problemet snabbare.

Hur hanteras återbetalningar?

Alla återbetalningar görs via vår betalningsleverantör Klarna. Om du har betalat din beställning direkt, till exempel med ett kreditkort, kommer pengarna vanligtvis att återbetalas via samma betalningsmetod.

Har jag ångerrätt? Vad är returperioden?

Som kund har du laglig rätt att ta ut ditt köp i 14 dagar. Dessutom erbjuder Hambedo AB en öppen köpperiod på 30 dagar. Under denna period har du rätt och möjlighet att inspektera varan innan du returnerar den. För ytterligare information, se våra köpvillkor.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Hittar du inte din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig!

KONTAKTA OSS
    Item 1 of 0
    Posters - EU Ecolabel, FSC® Producerat i Sverige
    Fri frakt På alla beställningar över 399 kr
    Unika konstnärer Från hela världen
    Säkra Betalningar Säker betalning med Klarna